Kategória:

A Milky Way Hotel a Monori Center négycsillagos szállodája.

Fekvése: Budapest X. kerületében, a Monori u. 1-3 szám alatt található épület a kerület központjában, a Szent László tér, Liget tér szomszédságában, kereskedelmi környezetben helyezkedik el.

A szálloda megközelítése minden irányból kiváló. A közelben levő Kőbányai úton a belvárosból Deák tér, Kálvin tér 9-es autóbusszal. A 2-es és 3-as metró vonal Örs vezér téri illetve Ecseri úti állomását összekötő 3-as villamosnak a Szállás utcai megállója az épület közelében van. A közeli Liget téren kb 10 autóbuszvonal végállomása és a Kőbánya Alsó vasútállomás található.Az ingatlan gépkocsival való megközelítése a főútvonalak Üllői út, Kőbányai út, Jászberényi út, Bihari út közelsége, valamint a jó parkolási lehetőségnek köszönhetően rendkívül kedvező.

Az Üllői út és a Ferihegyi gyorsforgalmi út közelsége a repülőtér könnyű és gyors elérhetőségét biztosítja.

Szobák: A Hotel 36 kétágyas vagy franciaágyas pótágyazható fürdőszobás szobákkal rendelkezik, diákok és turisták számára 9 ágyas hálótermet is tud biztosítani.

A szállodához kapcsolódó Milky Way étterem a kínai konyha különlegességeivel várja a vendégeket. A mérvadó Dining Guide étteremkalauz a legjobb 100 hazai étterem közé sorolta a Milky Way éttermet.

Ha Ön üdülésre vágyik vagy üzleti célok miatt utazik Budapestre, akkor a Milky Way Hotel az Ön legjobb választása.